ΑΕΚ: Επιστροφή «βόμβα» του Αραούχο

H μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχ στην ΑΕΚ είναι γεγονός.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, η φόρμουλα για να τη μεταγραφή του Αργεντινού στην ομάδα με την οποία δέθηκε όσο με καμία άλλη στην καριέρα του, βρέθηκε. Έτσι, ο «Τσίνο» επιστρέφει στην Ελλάδα και θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, περίπου ενάμισι χρόνο μετά την επιστροφή του στη Λας Πάλμας, αφού πρώτα πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόκτησή του με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και υποχρεωτική οψιόν αγοράς (το ύψος της δεν είναι γνωστό), αλλά στο deal θα προβλέπεται ένα υψηλό… penalty εφόσον δεν προχωρήσει η απόκτησή του.

Η επιστροφή αυτή, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει σχέση με το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα στην Ένωση. Σήμερα υπήρξε δημοσίευμα από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα της Α’Bola, που ανέφερε ότι ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ.

Τα «λιοντάρια» αναζητούν μεταγραφική ενίσχυση, με τον Μεχντί Ταρέμι της Ρίο Άβε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Η διαφορά που έχει δημιουργηθεί στο οικονομικό, έχει αναγκάσει τον σύλλογο της Λισαβόνας να στραφεί σε άλλες λύσεις, με τον επιθετικό του «δικεφάλου» να είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται.

Υπενθυμίζουμε πως πρόταση για τον Ολιβέιρα έχει καταθέσει πριν λίγες μέρες η Γουλβς, με την ΑΕΚ να απαντά αρνητικά, ζητώντας το ποσό της ρήτρας, που ανέρχεται στα 6,5εκατ. ευρώ.

-Ad-