AEK: Περιμένει απαντήσεις από υποψήφιους προπονητές

Στόχος του Ίλια Ίβιτς είναι να έχει κλείσει, μέσα στις επόμενες ημέρες, συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις σε τρεις τεχνικούς, αναμένοντας μέχρι αύριο τις απαντήσεις τους. Στη λίστα αυτή βρίσκεται και το όνομα του Μάρκο Νίκολιτς, ωστόσο ο Σέρβος αποτελεί την τρίτη κατά σειρά επιλογή. Οι δύο που προηγούνται, όμως, αναφέρονται ως πιο δύσκολες.

Σε όλους τους τεχνικούς έχει δοθεί προθεσμία απάντησης μέχρι την Τετάρτη (03/12), κάτι που δείχνει πως στον «δικέφαλο» είναι έτοιμοι να αποκτήσουν άμεσα προπονητή. Παράλληλα, ο Ίβιτς τρέχει και το θέμα της απόκτησης στόπερ και μάλιστα έχει ξεχωρίσει -και προχωρήσει- μια περίπτωση που θεωρεί εξαιρετική.

Παρόλα αυτά, το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ήταν περίεργο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπήρχαν παίκτες που ήταν εμφανώς επηρεασμένοι ψυχολογικά από την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας, η οποία επισφραγίστηκε στο Ηράκλειο, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι που έδειχναν να μην έχουν επίγνωση της δύσκολης κατάστασης.

Ο Νίκος Κωστένογλου, που βρίσκεται ακόμη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, προσπάθησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση, λέγοντας: «Πρέπει να βγούμε να δουλέψουμε, αυτό μας έχει μείνει να κάνουμε πλέον. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας».