Αυξήθηκαν οι δολοφονίες ζώων και οι φόλες στις μέρες της καραντίνας (προσοχή σκληρές εικόνες)

Ενώ τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας πολιτών είναι σε ισχύ, οι ασυνείδητοι-δολοφόνοι ζώων φαίνεται, όχι να μόνο να μη φοβούνται, αλλά να εντείνουν τη «δράση» τους.

Μόνο τις τελευταίες 4 μέρες έχουν καταγραφεί δεκάδες πτώματα ζώων. Σκύλοι, γάτες, ακόμα και γλάροι, είναι τα θύματα κάποιων «ανθρώπων» που δρουν ανενόχλητοι στις μέρες της πανδημίας.

Σύμφωνα με το zoosos στη Λέσβο, στη Βόνιτσα, στον Πύργο Ηλείας, στον Έβρο, στο Νησί Ημαθείας, και στην Έδεσσα, τα τελευταία 4 εικοσιτετράωρα, έχουν εντοπιστεί νεκρά ζώα από φόλες και σκάγια όπλου. Κάποιες φορές μάλιστα τα κουτάβια που γλίτωσαν, εντοπίστηκαν να προσπαθούν να θηλάσουν από τη νεκρή μητέρα τους. Ακόμα και ταϊστρες που έχουν τοποθετηθεί από Δήμους (όπως στο Δήμο Μουζακίου) για την σίτιση αδέσποτων, δεν γλίτωσαν από την μανία κάποιων, που απ’ ότι φαίνεται έχουν στόχο την εξόντωση και τον βασανισμό των ζώων.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες από τα άτυχα ζώα που εντόπισαν και προσπάθησαν (μάταια τις περισσότερες φορές) να σώσουν φιλόζωοι και φιλοζωικές ομάδες.

-Ad-