Αφροδίτη Μπέου: Ο πατέρας μου με τρομάζει – Είναι ομοφοβικός, αυτή είναι η αλήθεια

Στο TikTok της Τζεφ Μοντάνα μίλησε η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ. Σε αντίθεση με όσα είπαν οι αδερφές της για τον Δήμαρχο Βόλου, η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ομοφοβικό.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του. Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν χρειάζεται να είναι και η οικογένειά του. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν, είναι πολύ προσωπικά.

Πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου και αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, αυτός είναι, σας το δείχνει άλλωστε.

Υπήρχαν φορές που πίστευα κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να δημιουργήσω μια ιστορία για να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που βίωνα, αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και τα καλά ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί.

Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τη τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι, με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι και είναι ομοφοβικός, αυτή είναι αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός.

Όταν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, λυπάμαι την οικογένειά του που είναι τώρα δίπλα του, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω, να είναι καλά» είπε.

Στο τελευταίο τεύχος τώρα της εφημερίδας εφημερίδα «ON time» έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη η άλλη κόρη του Δημάρχου Βόλου, Αργυρώ Μπέου. Αυτή παρουσιάστηκε να έχει αντίθετη άποψη και επισήμανε μεταξύ άλλων «Ο πατέρας μου ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Αίτηση εξαίρεσης πραγματογνωμόνων από την εξέταση των τελευταίων βίντεο κατέθεσε γονέας θύματος
25 Φεβρουαρίου, 2025
Φιλ Κόλινς: «Είμαι πολύ άρρωστος, έχω χάσει την όρεξη για μουσική»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αθωώθηκε ο 50χρονος που κατηγορούνταν για υποκίνηση βίας ενόψει των συλλαλητηρίων της Παρασκευής
25 Φεβρουαρίου, 2025
Καταγγελία για λύματα που καταλήγουν στον Αλιάκμονα από τον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Είχε εμμονή με 31χρονη γυναίκα– Καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση
25 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αποκαλύψεις από την στάση του σώματός του – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ανατροπή στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου – Δύο αυτοκίνητα στο σημείο το μοιραίο βράδυ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Στην κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 47χρονος που δολοφόνησε 44χρονη τρόφιμο στο Δαφνί
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η νεότερη ανακοίνωση του γιού του – «Οτιδήποτε διαρρέει είναι ψεύτικο»
25 Φεβρουαρίου, 2025