Αυτή είναι η 33χρονη κοκκινομάλλα – «Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα» (vid)

Μετανιωμένη εμφανίζεται η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η γυναίκα είναι παλιά φίλη της μητέρας της μικρής, ενώ δε δίστασε να επικαλεστεί την ανήλικη κόρη της για να πείσει την μικρούλα να την ακολουθήσει στο σπίτι της στην Καλαμαριά.

Αποτροπιασμό προκαλούν και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τις ώρες που κρατούσε το κοριτσάκι, ενώ επιμένει στους ισχυρισμούς της ότι πρόθεσή της ήταν να τη φροντίσει.

Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» φέρεται να «εξομολογήθηκε» στους αστυνομικούς τα «αισθήματά» της για τη 10χρονη Μαρκέλλα.

«Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα πολύ σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένεια της και ήθελα να την πάρω για μένα, ήθελα να τη σώσω, να μείνουμε μαζί, όχι κάτι άλλο. Λόγω της κατάστασής της θεώρησα ότι θα ήταν εύκολο. Την σκεφτόμουν αρκετά…», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 33χρονη.

Η επτάχρονη κόρη της και η Μαρκέλλα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ενώ όπως φαίνεται η 33χρονη χρησιμοποίησε την κορούλα της ως… δόλωμα για να καταφέρει να πείσει τη 10χρονη να την ακολουθήσει.

«Της είπα ότι είμαι η μαμά της Γ…. και ότι έχω συνεννοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Η Μαρκέλλα χάρηκε, νόμιζε θα παίξει με την Γ…. και ήρθε μαζί μου», φέρεται να είπε.

Η περιγραφή των ωρών που η μικρή Μαρκέλλα έμεινε μαζί της προκαλούν ανατριχίλα, ενώ παραδέχτηκε ότι της χορήγησε ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη, ουσίες που όπως παραδέχτηκε έκανε η ίδια χρήση.

«Πήγα πήρα να φάμε, της πήρα κασεροκούλουρο και χυμό και μετά κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες», φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς η 33χρονη κατηγορούμενη για την ημέρα της απαγωγής.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι έδωσε στη μικρή ηρεμιστικά, καθώς αγχώθηκε πολύ όταν είδε τις φωτογραφίες της στην τηλεόραση, ενώ είπε ότι της χορήγησε και ναρκωτικά προκειμένου να τη ξυπνήσει.