Αυτή είναι η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Σε σταθερή κατάσταση στην Εντατική νοσηλεύεται η 34χρονη κοπέλα που το πρωί της Τετάρτης (20/05) δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Η 34χρονη έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της στην οδό Θησέως, μπήκε στο κτήριο και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της εταιρίας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πλησίασε το ασανσέρ, ξαφνικά εμφανίστηκε μία γυναίκα και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε.

Η ξανθιά καλλονή είχε συμμετάσχει παλιότερα ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha «Deal».

«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο διευθυντής επειγόντων του νοσοκομείου που νοσηλεύεται η 34χρονη, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «LIVE NEWS» του MEGA:

Τα πρώτα λόγια της 34χρονης

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μία με μαύρα μου έριξε κάτι».