Αυτή είναι η εικόνα της γυναίκας με το βιτριόλι (vid)

Ένας αγώνας ταχύτητας σε πίστα της Ισπανίας, με την 34χρονη Ιωάννα στη θέση της συνοδηγού να απαθανατίζει αυτές τις εικόνες με το κινητό της τηλέφωνο.

Μια επίθεση σε βάρος της που αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή κ μια καλοστημένη παγίδα που ήταν αδύνατον να αποφύγει, τα νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις και συμπληρώνουν επιπλέον και κρίσιμα κομμάτια στο παζλ της πολύκροτης υπόθεσης, την ώρα που η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος προσπαθεί να αναρρώσει στο Θριάσιο.

Το «Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει πως η μυστηριώδης γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα είχε σχεδιάσει να πραγματοποιήσει την επίθεση μια μέρα νωρίτερα. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες, και βρίσκονται στα χέρια των Αρχών, έφτασε στο σημείο το πρωινό της 19ης Μαΐου, αλλά η 34χρονη γλίτωσε πιθανότατα επειδή έφτασε στη δουλειά της λίγο νωρίτερα. Κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη μια μέρα μετά.

Παράλληλα, η εφημερίδα δημοσιεύει το επικαιροποιημένο σκίτσο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί.

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο:

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους πολύ ισχυρές ενδείξεις για την επίθεση της προηγούμενης μέρας που αναβλήθηκε, από τις κάμερες ασφαλείας που εντόπισαν στην περιοχή τη γυναίκα που αναζητούν. Η γυναίκα με τη μάσκα, κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι, μέσα στο οποίο υπήρχε, όπως φαίνεται, το βιτριόλι. Η 34χρονη εκείνη την Τρίτη έφτασε κατά τύχη λίγο νωρίτερα και έτσι απέφυγε την ενέδρα που είχε στηθεί.

Στο κομμάτι της έρευνας οι αστυνομικοί ξεψαχνίζουν τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της 34χρονης σε μια προσπάθεια να βρουν απαντήσεις. Όπως αναφέρει το newsit.gr, μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί για κατάθεση ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου που βλέπουμε.

Τις εικόνες τραβάει η 34χρονη που βρίσκεται δίπλα του, στην πόλη Καρταχένα στη Μούρθια της Ισπανίας. Η ταχύτητα στο βίντεο κόβει την ανάσα.

Εκτός από το νεαρό οδηγό του οχήματος, οι αστυνομικοί θα καλέσουν για κατάθεση και έναν πρώην σύντροφο της 34χρονης, με τον οποίο υπήρξε κι δικαστική διαμάχη. Χθες η Ιωάννα δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε ούτε από τις φωτογραφίες που είδε, ούτε από τη φωνή που την έβαλαν να ακούσει οι αστυνομικοί.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την επίθεση είναι πως η δράστιδα παρακολουθούσε την 34χρονη για μέρες. Ήξερε που βρίσκονταν οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας και κατάφερε να οπλιστεί με βιτριόλι που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Όλα δείχνουν πως η μυστηριώδης γυναίκα δεν χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο και απέφυγε τα λάθη στη διαφυγή της, από τις πρόβες που είχε κάνει.

Οι μέρες περνούν, η δράστιδα συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερη αλλά οι αστυνομικοί φαίνονται πεπεισμένοι πως θα λύσουν όλους τους γρίφους της πολύκροτης επίθεσης.