Αυτό είναι το κόστος του χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Τιμές για όλα τα βαλάντια θα έχουν πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με εντυπωσιακά μενού και ευφάνταστα γλυκά για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα μουσικά σχήματα με τους καλλιτέχνες να έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά προγράμματα για όλους όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν στις πίστες.

Σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 € με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.

Επιπλέον ο ουρανίσκος μας, αν επιλέξουμε αυτή την πρόταση, θα γευθεί ταρτάρ μόσχου με αφρό παρμεζάνας, τσιπς και βάφλα πατάτας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και φρέγκολα με αστακό, βανίλια, άνηθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα.

Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.

Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190€ έως 250 €, η σπέσιαφ φιάλη από 250 € έως 300 και η premium από 300 € έως 350 €.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αδαμόπουλος
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Σ. Φάμελλου στην ΕΡΤ: Αναγκαία η πλουραλιστική και δημοκρατική δημόσια τηλεόραση
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα για βίντεο Τεμπών – Π. Μαρινάκης: Αν έλεγαν το αντίθετο οι Ανδρουλάκηδες θα έλεγαν τον πρωθυπουργό ενορχηστρωτή της υπόθεσης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Τι συζήτησαν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Νεκρός 27χρονος υλοτόμος – Καταπλακώθηκε από δέντρο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Δήμαρχος Μυκόνου: Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το νησί μας
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους δέχονται η Πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
13 Φεβρουαρίου, 2025
«Το μεγάλο ρήγμα μπορεί να δώσει σεισμό 6 Ρίχτερ», λέει για τη Σαντορίνη ο Παπανικολάου
13 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του – Ανθρωποκτονία έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή
13 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Δολοφονία ο θάνατος του 70χρονου – Δράστης φέρεται ο αδερφός του
13 Φεβρουαρίου, 2025