Αυτό είναι το μαντρί που κρύβονταν ο 38χρονος από την Άρτα – «Είπε ότι ήταν ορειβάτης και ζητούσε φαγητό»

Σε μαντρί κρυβόταν ο 38χρονος από την Άρτα που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του, με τον βοσκό που τον εντόπισε, να περιγράφει τη συνάντηση μαζί του και τον τρόπο με τον οποίο ειδοποίησε την αστυνομία.

Η εκπομπή «Tlive» παρουσίασε το μαντρί και πρόκειται για ένα χώρο κλεισμένο με συρματόπλεγμα, όπου βρίσκεται σε δύσβατο μέρος, καθώς οδηγεί ένας χωματόδρομος που ξεκινάει μετά το χωριό της Σεργούλας και συνήθως τον επιλέγουν κυρίως βοσκοί που πάνε στο βουνό.

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha, μίλησε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο, σημειώνοντας ότι τον πέρασε για ληστή και φώναξε την αστυνομία. Μάλιστα, μέχρι να φτάσουν οι αρχές, του έδωσε να φάει, ενώ τον περιέγραψε ως έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο, που δεν έμοιαζε να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

«Εμείς τον βρήκαμε μέσα στο μαντρί μας. Δεν μας ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του. Φοβηθήκαμε μην είναι κλέφτης. Του είπαμε “σήκω φύγε, μην πάρουμε την αστυνομία” και απάντησε: “πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει”», είπε χαρακτηριστικά.

«Μας είπε ότι πεινάει και διψάει, το κεφάλι του ήταν κρεμασμένο, έμοιαζε ταλαιπωρημένος. Ήρθε το παιδί μου και του έδωσε φαγητό. Η αστυνομία μας είπε να του δώσουμε και να τον παρακολουθούμε για να φύγει. Ήταν ήρεμος, συζητούσαμε και είπε ότι είναι ορειβάτης. Δεν φαινόταν για φονιάς ή κακοποιός», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025