Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ντόρας Κουτροκόη

ΗΝτόρα Κουτροκόη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο τηλεοπτικό προσκήνιο μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια έληξε την συνεργασία της με τον κανάλι του Φαλήρου στις αρχές του Δεκεμβρίου και μάλιστα η ίδια έδειξε την δυσαρέσκεια της για την μη στήριξη των συναδέλφων της.

Η ίδια, παρόλο που είναι μάνα ένας παιδιού, το οποίο μεγαλώνει μόνη της, μετά από δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες, είχε πει ότι όλα γίνονται για καλό και ότι δεν πτοείται με τις δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά της.

Μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το κανάλι του ΣΚΑΙ, η ίδια ζήτησε από τα στελέχη του καναλιού να κάνουν ένα ραντεβού για να δουν μήπως μπορεί να απορροφηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του καναλιού ακόμα και πίσω από τις κάμερες κάτι που τότε δεν ήταν εφικτό.

Πλέον η παρουσιάστρια, Ντόρα Κουτροκόη, βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του καναλιού Action24 προκειμένου να αναλάβει δική της ενημερωτική εκπομπή όπου θα είναι μόνο αυτή μπροστά από τις κάμερες και θα ασχολείται με τα γεγονότα της επικαιρότητας.

Ωτσόσο, θα έχει μια δυνατή ομάδα, όπου οι δημοσιογράφοι της θα βρίσκονται παντού και θα καλύπτουν όλα τα γεγονότα που θα απασχολούν τον τηλεοπτικό κοινό.

Από την άλλη, τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι ο σταθμός του Φαλήρου έχει κάνει μια πρόταση στην Ντόρα Κουτροκόη για μια συνεργασία την περίοδο των εκλογών, καθώς θα υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας για την ενημέρωση των τηλεθεατών.

Ακόμα, η ίδια δεν έχει πάρει τις τελικές της αποφάσεις για το τι πραγματικά θέλει να κάνει και όλες οι φήμες που υπάρχουν γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον ούτε έχουν επιβεβαιωθεί ούτε έχουν διαψεύδει.