Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex smile during their visit to Canada House in thanks for the warm Canadian hospitality and support they received during their recent stay in Canada, in London, Tuesday, Jan. 7, 2020. (Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP)

Αυτό είναι το βίντεο που «καίει» Meghan-Harry – Για ποιο λόγο;

Σε νέους μπελάδες βάζει το πρίγκιπα Harry βίντεο που τον δείχνει να συνομιλεί με τον επικεφαλής της Disney, προσπαθώντας να τον πείσει να προσλάβει τη σύζυγό του Meghan Markle.

Η βασιλική οικογένεια πάντως αύριο αναμένεται να συναντηθεί με θέμα συζήτησης, τι άλλο, το Μegxit.

Όταν ο Harry διαφήμιζε τις ικανότητες της Μέγκαν στον επικεφαλής της Disney τον περασμένο Ιούλιο δεν περίμενε ότι η συζήτησή τους θα γινόταν πρώτο θέμα.

Οι δύο άντρες είχαν τον παρακάτω διάλογο
Πρίγκιπας Harry: Ξέρετε κάνει μεταγλωτίσεις
Bob Iger: Αλήθεια;
Πρίγκιπας Harry: Το ξέρατε;
Bob Iger: Δεν το ήξερα
Πρίγκιπας Harry: Φαίνεστε έκπληκτος
Bob Iger: Την ενδιαφέρει πραγματικά;
Πρίγκιπας Harry: Βεβαίως
Bob Iger: Θα μας άρεσε να το προσπαθήσουμε!

Τελικά ο Harry πείθει τον Bob Iger και η σύζυγός του υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία. Όσο για τα χρήματα, σκοπός τους είναι να τα διαθέσουν για τους «Ελέφαντες χωρίς Σύνορα», μη κυβερνητική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής.

Το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους από το παλάτι πολύ καιρό πριν από την επίσημη ανακοίνωση όπως φαίνεται. Χάρι και Μέγκαν έκαναν τα δικά τους σχέδια, αφού εκείνη δεν αρκείται σε μια ζωή μέσα στο παλάτι χωρίς την ανεξαρτησία της.

Απογοητευμένος ο William
Οι εξελίξεις έχουν δυσαρεστήσει και τον πρίγκιπα William, ο οποίος νιώθει ότι έχασε τον αδερφό του. «Αγκάλιαζα και προστάτευα τον αδερφό μου όλη μας τη ζωή. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες» δήλωσε.

Η βασίλισσα θα τους «τραβήξει το αφτί!»
Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι έτοιμη πάντως να συζητήσει με τους δύο εγγονούς της και το γιό της την κατάσταση και να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν. Ο ατίθασος Harry δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω, αντιθέτως αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στον Καναδά όπου ήδη βρίσκονται ο Archie και η μαμά του.

Πληροφορίες από STAR