Αυτό θα είναι το εντυπωσιακό νέο εμπορικό κέντρο στην Αττική

«Πράσινο» φως για την επένδυση του πολυχώρου Cambas Project στην Κάντζα έδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).

Πλέον, το σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που αφορά την ΠΟΑΠΔ (Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων), θα υποβληθεί προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με στόχο την εξασφάλιση άδειας δόμησης.

Η επένδυση ανέρχεται σε 220 εκατομμύρια ευρώ και θα αναπτυχθεί γύρω από το παλαιό οινοποιείο Καμπά.

Το έργο θα διαθέτει επιφάνεια 132 στρεμμάτων, από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ.

Ο νέος πολυχώρος στην Κάντζα θα διαθέτει από γραφεία και ξενοδοχεία, μέχρι καταστήματα, κινηματογράφους, εστιατόρια και χώρους αναψυχής

Οι μισοί χώροι θα αφορούν γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι καταστήματα, κινηματογράφοι, εστιατόρια, καφετέριες και χώροι αναψυχής.

Παράλληλα, μία έκταση μεγέθους 157 στρεμμάτων  θα γίνει εισφορά σε γη στο Δήμο Παλλήνης για κοινόχρηστη δημόσια χρήση, πολλαπλασιάζοντας τη διαθέσιμη επιφάνεια πλατειών και παιδικών χαρών, που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι περιοχές Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας Reds, η οποία είναι θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ, το Cambas Project θα απασχολεί 1.600 εργαζόμενους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρβανίτης: Κόντρα σε κάθε απόπειρα συγκάλυψης
19 Μαρτίου, 2025
Χαμάς: «Το Ισραήλ έχει αυταπάτες αν πιστεύει ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα αλλάξουν τη συμφωνία»
18 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ο 26χρονος που πυροβόλησε δύο άτομα και ο 40χρονος συνεργός του
18 Μαρτίου, 2025
Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παρακαλά για παραπομπή του Χ. Τριαντόπουλου χωρίς να λειτουργήσει η προανακριτική
18 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για Χρήστο Τριαντόπουλο: «Γιατί δεν έρχεσαι κατευθείαν στο ακροατήριο; Απέναντι μας»
18 Μαρτίου, 2025
Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι: Άρπαξε σκύλο από αυλή σπιτιού μέρα μεσημέρι – «Το είχα σαν παιδί μου»
18 Μαρτίου, 2025
Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου
18 Μαρτίου, 2025
Δημοσκόπηση Alco: Πρόωρες εκλογές επιθυμούν οι μισοί πολίτες – Εντυπωσιακή άνοδος για την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
18 Μαρτίου, 2025
Προανακριτική: Τι σημαίνει η κίνηση του Χρήστου Τριαντόπουλου – Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από εδώ και πέρα
18 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά – Πού χρειάζονται αλυσίδες
18 Μαρτίου, 2025