Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Τραγωδία σημειώθηκε εχθές στην Πατρών – Πύργου όπου δύο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Η Μηλιά Γρίβα, 66 ετών και ο Γιώργος Μισιχρόνης, 80 ετών – και οι δύο από την Ζαχάρω της Ηλείας, άφησαν χθες, την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σ’ ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας.

Στο ίδιο τροχαίο, τραυματίστηκε σοβαρά ακόμα ένας άνδρας, σύζυγος της άτυχης 66χρονης ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα τρία άτομα, η 66χρονη με τον σύζυγό της και τον 80χρονο, -που είχαν κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό -συνεργάτη του ΔΕΔΔΗΕ, που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα το τραγικό αυτό αποτέλεσμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τα οχήματα να μετατραπούν σε άμορφες μάζες σιδηρικών, και τους επιβαίνοντες να εγκλωβίζονται στις λαμαρίνες…

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και δώδεκα πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες από τα οχήματα καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο «Παναγία η Βοήθεια»… Όμως, για την 66χρονη Μηλιά και τον 80χρονο Γιώργο, ήταν δυστυχώς πολύ αργά, καθώς εκεί απλά οι γιατροί, διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της ΠατρώνΠύργου, διεκόπη για αρκετή ώρα καθώς οι λαμαρίνες αλλά και το φορτίο που μετέφερε το φορτηγό του ΔΕΔΔΗΕ «σκόρπισαν» στο οδόστρωμα.

Πηγή/φωτογραφία: Patrisnews