Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο – Σε σοβαρή κατάσταση το 13χρονο παιδί

Ο σοβαρότατος τραυματισμός 13χρονου παιδιού που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (12/5) στην παραλιακή της Αιδηψού σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές και αστυνομικές αρχές στη Βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Το παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport παρασύρθηκε την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και από κει στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε να διακομιστεί το δυνατόν συντομότερα στο Νοσοκομείο Λαμίας μέσω θαλάσσης και Αρκίτσας και από κει κατά μήκος της Εθνικής Οδού έως το ΓΝ Λαμίας.

Το ασθενοφόρο συνοδεία περιπολικών σε όλη τη διαδρομή, με τις σειρήνες να «ουρλιάζουν» ακριβώς στις 20:40’ έφτασε στην πύλη του Νοσοκομείου.

Αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για την αξιολόγηση της κατάστασής του που είναι πολύ σοβαρή.

Πηγή: lamiareport.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε MVP Φεβρουαρίου στη Euroleague
3 Μαρτίου, 2025
Grand Hotel – επόμενο επεισόδιο: Ο Νικόλας και η Αγγέλα κάτι κρύβουν για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γαζή
3 Μαρτίου, 2025
Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα και πότε είναι οι σχολικές αργίες
3 Μαρτίου, 2025
Ο Ολυμπιακός πολύ κοντά στην απευθείας συμμετοχή του στη League Stage του Champions League
3 Μαρτίου, 2025
Παναθηναϊκός – Φιορεντίνα: Χαμόγελα στους «βιόλα» με Μόιζε Κεν ενόψει του ματς στο ΟΑΚΑ
3 Μαρτίου, 2025
Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το θέμα είναι να βγει στο φως η αλήθεια, το ποιος θα δικαιωθεί, θα το δούμε»
3 Μαρτίου, 2025
Γερμανία: Βίντεο με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς – Δύο νεκροί και 14 σοβαρά τραυματίες στο τροχαίο
3 Μαρτίου, 2025
Τρίκαλα: Διάρρηξη σε γνωστό κοσμηματοπωλείο – Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 50.000 ευρώ
3 Μαρτίου, 2025
Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Κατεχάκη
3 Μαρτίου, 2025
Στον δρόμο της επιστροφής οι χιλιάδες καρναβαλιστές της Πάτρας – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ Αχαΐας
3 Μαρτίου, 2025