Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού την ώρα που η οικογένεια έτρωγε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στο Βόλο. Συγκεκριμένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του στις 14:00, ανατράπηκε και κατέληξε σε αυλή σπιτιού.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου, τρία άτομα, γυναίκα ηλικίας 30 ετών, η 60χρονη μητέρα της και το ανήλικο τέκνο της διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr εισήχθησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για παροχή πρώτων βοηθειών. Διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρά τραυματισμένες, όμως υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για λόγους πρόληψης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου άρχισαν να λαμβάνουν άμεσα καταθέσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί και η 30χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η οικογένεια που διαμένει στην οικία ήταν εμφανώς αναστατωμένη. Έπαιρνε το μεσημεριανό της στην αυλή, όταν άκουσε δυνατό θόρυβο.

Μετά είδε το αυτοκίνητο στην αυλή, το οποίο ακινητοποιήθηκε την τελευταία στιγμή σε δέντρο. Σε διαφορετική περίπτωση το αυτοκίνητο θα έμπαινε μέσα στο σπίτι. Η οικογένεια σώθηκε την τελευταία στιγμή. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνέχιζε να λαμβάνει καταθέσεις έως αργά το απόγευμα.

-Ad-