Αυτοκτονία 87χρονου: «Ίσως έγινε σε δημόσια θέα για να στείλει ένα μήνυμα»

Σύντομα αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη σχετικά με την μυστηριώδη αυτοκτονία ενός 87χρονου άνδρα, ο οποίος κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο γιός του, Τάσος Πανανάκης, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και δήλωσε πως αναζητά απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση, η οποία ξεκίνησε περίπου πριν έναν χρόνο.

«Μου φαίνεται περίεργο, διότι μισή ώρα πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, επικοινώνησε μαζί μου στο τηλέφωνο, αλλά δεν με αποχαιρέτησε. Παρόλο που ο πατέρας μου άφησε σημείωμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες το έγραψε», δήλωσε ο γιός του 87χρονου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο Τάσος Πανανάκης επιμένει πως ο πατέρας του δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στην ζωή του, ενώ πιστεύει πως πίσω από τον θάνατο του κρύβονται οικονομικά συμφέροντα, καθώς λίγες μέρες πριν, ο 87χρονος είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο ευρώ στο λαχείο. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί το ότι η δεύτερη σύζυγος του ηλικιωμένου άντρα τον είχε εγκαταλείψει λίγο καιρό πριν, αλλά προσπάθησε να διεκδικήσει το τυχερό λαχείο.

«Ίσως αποφάσισε να διαπράξει αυτή την πράξη σε δημόσια θέα, για να στείλει ένα μήνυμα», δηλώνει ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η δεύτερη σύζυγος του 87χρονου υποστηρίζει πως το τυχερό δελτίο ήταν δικό της, καθώς η ίδια το συμπλήρωσε και του έδωσε τα χρήματα για την κατάθεση. Μάλιστα, η γυναίκα έχει δηλώσει πως για «γούρι» έβαζε πάντα τον αριθμό από την πινακίδα του αυτοκινήτου της.

Ο γιός του 87χρονου έχει ξεκινήσει ήδη δικαστικό αγώνα, ενώ σε λίγες ημέρες εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε στην δεύτερη σύζυγο του πατέρα του και στην οικογένειά της. Ο ίδιος δηλώνει πως ψάχνει να βρει την αλήθεια αλλά και τους λόγους που οδήγησαν τον πατέρα του στο να δώσει τέλος στη ζωή του.