Αυτοκτονία Καραγιάννη: Τι δήλωσε για τον Ερμή η φίλη του, Ρένια Τσακίρη

Ο Ερμής Καραγιάννης ο οποίος είχε συμμετάσχει στο GNTM έβαλε τέλος στην ζωή του.

Το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Όπως είπε η φίλη του, Ρένια Τσακίρη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. «Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό».

«Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

Λίγο αργότερα η Ρένια Τσακίρη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αναφέροντας ότι τίποτα από τη συμπεριφορά του δεν προμήνυε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το περιβάλλον του Ερμή Καραγιάννη, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Περιέγραψε τη συμπεριφορά που είχε ο Ερμής Καραγιάννης το τελευταίο διάστημα, λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας» και πρόσθεσε ότι ο Ερμής Καραγιάννης δεν είχε δουλειά, ενώ είχε εκφράσει το άγχος του για το πότε θα πετύχαινε ως μοντέλο.

Η Ρένια Τσακρή σχολίασε ότι: «Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής;” “Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”. Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν».

Τέλος, η φίλη του μοντέλου, περιέγραψε πώς έμαθα ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε. Σχετικά με αυτό, ανέφερε: «Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή».

«Έγινε όταν πέρασε ο Ολυμπιακός. Μια εβδομάδα πριν. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε. Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος… ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε», πρόσθεσε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025