Αυτοκτόνησε φύλακας στη Χαλκίδα: Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για την υπόθεση της Χαλκίδας, όπου ένας άνδρας έκοψε τις φλέβες του και τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική, την Πέμπτη (21.05.2020) – Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε πίσω του.

«Ζητώ συγγνώμη, δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά» ήταν κάποια από τα λόγια που έγραψε στο σημείωμα του, ο άτυχος άνδρας από την Χαλκίδα.

Στο χειρόγραφο σημείωμα, κάνει αναφορά στο παιδί του, ζητώντας συγγνώμη και από αυτό για την πράξη του.

Συλλυπητήρια επιστολή εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, «και εμείς “φτωχότεροι”, λιγότεροι χάνοντας έναν συνάδελφο που τίμησε στο έπακρο την υπηρεσία του, υπηρετώντας με αφοσίωση και σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κοντά μας, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας αξίες όπως η σεμνότητα και η ανιδιοτέλεια».

Το χρονικό
Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν οι πυροσβέστες από έναν άνδρα, έσπευσαν στο διαμέρισμα του στη Χαλκίδα και αντίκρισαν μία λίμνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, γύρω στις 12.30 ο άνδρας τηλεφώνησε στην πυροσβεστική και είπε ότι έχει κόψει τις φλέβες του και είναι κλειδωμένος στο σπίτι του.

Αμέσως τρία οχήματα έφτασαν στο σπίτι, οι άνδρες άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν αιμόφυρτο και δυστυχώς νεκρό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν 51χρονο εξωτερικό φρουρό στις φυλακές Χαλκίδας.

Μάλιστα η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να την σπάσουν για να μπουν στο εσωτερικό. Δίπλα στο άψυχο σώμα ήταν και το κουζινομάχαιρο που χρησιμοποίησε ο άνδρας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Οι συνάδελφοί του στις φυλακές Χαλκίδας κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο και πολύ αγαπητό. Έλειπε με άδεια εδώ και δύο μήνες γιατί ανήκε στις ευπαθείς ομάδες και χρειαζόταν προφύλαξη. Ήταν χωρισμένος με ένα παιδί. Άφησε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη. Στο μήνυμά του ανέφερε ότι δεν άντεχε άλλο να ζει μόνος.

πηγές: eviatopblog.gr, tvstar.gr

-Ad-