Αυτός είναι ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο (pic)

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/09) στην Άρτα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σημειώθηκε στις 5:20 το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, και συγκεκριμένα στο 75ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός έχασε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Ο 19χρονος, όπως μεταδίδει το epirus-tv, είχε καταφέρει να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα καθώς είχε εισαχθεί με πολύ καλή βαθμολογία στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Δυστυχώς όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον…

Mαρτυρίες ανθρώπων που έτρεξαν στο σημείο, αναφέρουν ότι ο νεαρός, ο οποίος είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με 19.200 μόρια, ήταν ζωντανός αλλά είχε τραυματιστεί σοβαρά από τις σιδερένιες βέργες των κιγκλιδωμάτων του πεζοδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 19χρονο Βαγγέλη, μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας μαζί με το κάγκελο που τον είχε χτυπήσει και ενώ εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.