Αυτός είναι ο αρνητής γιατρός που πέταξε δόσεις εμβολίου στα σκουπίδια

Με μια περίεργη υπόθεση θρίλερ ασχολείται τις τελευταίες ώρες το αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης μετά από καταγγελία περιστατικού σε νοσοκομείο ότι γιατρός πήγαινε με άτομα στον εμβολιαστικο χώρο με σκοπό να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 αλλά …. δεν εμβολιάζονταν.

Όλα άρχισαν πριν δυο ημέρες όταν ο γιατρός του νοσοκομείου έφτασε μαζί με 5 άτομα στο νοσοκομείο και όπως ζητησε στη νοσηλεύτρια που είχε βάρδια θα εμβολίαζε ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα, σύμφωνα με το cnn.gr.

Όμως κάποια στιγμή σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός προσποιούνταν ότι έκανε τον εμβολιασμό αλλά πετούσε το εμβόλιο και τις σύριγγες. Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Από τον έλεγχο έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις που υποθέτουν οι αρχές ότι επίσης εξαφανίστηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια.

Ενημερώθηκε αμέσως το τοπικό τμήμα ασφαλείας ενώ ο γιατρός εξαφανίστηκε και παρά τις αναζητήσεις των Αρχών δεν εντοπίστηκε.

Πάντως τα ερωτήματα και οι απορίες είναι πολλές με τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις.

Σε βάρος του 54 χρόνου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών και για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025