Αυτός είναι ο διάσημος ηθοποιός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Πολλές γυναίκες έχουν παρουσιάσει ιστορίες που εκθέτουν τον ηθοποιό Chris D’ Elia για απρεπή σεξουαλική συμπεριφορά όταν ήταν ακόμα ανήλικες.

Οι Times ανέφεραν ότι η Julia Holtzman, η οποία μοιράστηκε κάποια screenshots από την επικοινωνία της με τον D’Elia στο Twitter, ήταν 17 χρονών, όταν ο 36χρονος τότε κωμικός, την προσέγγισε για πρώτη φορά. Μια άλλη γυναίκα, η Simone Rossi, μοιράστηκε screenshots από τις ανταλλαγές μηνυμάτων με των D’Elia, δείχνοντας ίδιος ζητούσε από την τότε 16χρονη Rossi να του στείλει φωτογραφίες της.

Σε δήλωσή του στο TMZ, ο D’Elia αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. «Ξέρω ότι έχω πει και έκανα πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν προσβάλει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά ποτέ δεν έχω προσεγγίσει εν γνώσει μου ανήλικες γυναίκες» είπε και πρόσθεσε: «Όλες οι σχέσεις μου ήταν νόμιμες και συναινετικές και δεν έχω συναντήσει ούτε ανταλλάξει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες με τους ανθρώπους που έχουν κάνει tweet για μένα».

Ο D’Elia πρωταγωνιστεί στη σειρά You του Netflix και υποδύεται τον Henderson, έναν κωμικό που γοητεύει ανήλικες γυναίκες, τις ναρκώνει και μετά τους επιτίθεται.