Αυτός είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Από τα σύννεφα φαίνεται πως έχουν πέσει οι συνάδελφοι του δημοσιογράφου, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος ήταν συμβασιούχος στην ΕΡΤ και κάλυπτε το ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ. Πρόσφατα είχε προβληθεί στο δημόσιο κανάλι και ρεπορτάζ του για τα θύματα της ενδοοικογειακής βίας.

Μάλιστα εργαζόταν τα ίδια γραφεία με τη σύντροφό του, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό εδώ κι έναν χρόνο. Όλοι γνώριζαν ότι ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν δύο μικρά παιδιά.

Ο 45χρονος είχε επίσης εργαστεί για χρόνια σε πολύ γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Η ΕΡΤ αμέσως μετά τη σύλληψή του ανακοίνωσε την παύση της σύμβασής του, έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Όσοι τον γνώριζαν λένε πως δεν είχε δώσει ποτέ δείγμα βίαιης συμπεριφοράς και ήταν αρκετά διακριτικός, τόσο ο ίδιος, όσο και η 30χρονη σύντροφός του.

Ωστόσο, την Κυριακή για ασήμαντη αφορμή τσακώθηκε μαζί της και τη χτύπησε βάναυσα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρά τραύματα, μεταξύ αυτών κι ένα κάταγμα στη γνάθο.

Μάλιστα όπως προέκυψε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που χειροδικούσε σε βάρος της 30χρονης, καθώς την είχε ξυλοκοπήσει και στο παρελθόν μέσα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Επεισόδια ξυλοδαρμών σε βάρος της κατήγγειλε και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Σε βάρος του δημοσιογράφου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή.