Η Accademia Pizzaioli Greece ανακοίνωσε αυτοτελή σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της στη Δάφνη, τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση:
- 30/5 : Pizza napoletana
- 20/6: Pizza Scrocchiarella
- 27/6: Pizza Pinsa alla romana
- 11/7: Pizza Classica
- 4-5/7: Pasticceria Tradizionale Italiana
- 18/7: Pizza napoletana
Απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να διδαχτούν τις σύγχρονες τεχνικές παρασκευής αυθεντικής ιταλικής πίτσας.
Οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli Greece, θα ακολουθήσουν βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής και προετοιμασίας που χρειάζονται ώστε να πετύχουν τη σωστή ζύμη, ενώ με το κατάλληλο στόλισμα θα μπουν στο φούρνο και θα πετύχουν το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.
Μη χάσετε το μοναδικό σεμινάριο-έκπληξη στις 4 & 5 Ιουλίου για όσους θέλουν να μάθουν και να γευτούν τρία εμβληματικά ιταλικά παραδοσιακά γλυκά.