Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους» λέει ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Συγγνώμη ζήτησε ο 69χρονος κατηγορούμενος που προκάλεσε τον θάνατο του γαμπρού του στην Αγία Βαρβάρα, κατά τη διάρκεια της του ενώπιον του ανακριτή.

Για τέσσερις ώρες περιέγραφε πώς ξεκίνησε ο καυγάς που κατέληξε στο φονικό το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα τον χρόνο δε θα το έκανα» φέρεται να είπε ο 69χρονος στην απολογία του, σύμφωνα με το Star.

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος”. Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία» περιέγραψε.

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα»
Ο 69χρονος ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι την καραμπίνα την έφερε από το χωριό, για να μην του την κλέψουν.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει να αλληλομηνυθούν τέσσερις φορές μέσα σε έναν χρόνο.

«Ο […] είχε περίεργη συμπεριφορά προς τα παιδιά, τα θώπευε. Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους», φέρεται να υποστήριξε.

Η κηδεία του άτυχου γιατρού θα γίνει την Παρασκευή στο Γ’ Νεκροταφείο.

«Δεν προέτρεψα το σύζυγο μου στο φονικό, είμαι αθώα. Δεν έχω κάνει τίποτα εγώ. Εκείνη την ώρα γύριζα από τα ψώνια που έκανα στο σούπερ μάρκετ. Δεν τον παρότρυνα να κάνει τη δολοφονία. Απλώς τον συνόδεψα μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου τον συνέλαβαν στα μισά της διαδρομής» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε η σύζυγος του 69χρονου η οποία στη δίωρη απολογία της κατά πληροφορίες αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό τους.

-Ad-