Άγιοι Ανάργυροι: «Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο που είναι στο νοσοκομείο άσκοπα»

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης που δολοφόνησε εν ψυχρώ την Κυριακή Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο δράστης βρίσκεται δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι ενώ φρουροί των φυλακών έχουν γίνει η σκιά του. Ο δολοφόνος της Κυριακής τις τελευταίες ώρες είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Οι φρουροί της εξωτερικής φρουράς του Κορυδαλλού βρίσκονται συνεχώς στον προθάλαμο του δωματίου όπου νοσηλεύεται ο δράστης και δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να βρίσκονται εκείνοι δίπλα τους. Σημειώνεται πως όταν δεν είναι δεμένος βρίσκεται σε αναστάτωση.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ξέσπασε για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο «Τζάνειο».

«Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος στην τηλεόραση του Mega.

Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατό θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».