Άγιοι Ανάργυροι: Η απόλυτη φρίκη – Η Κική έμεινε έγκυος και απέβαλε αφού την κακοποίησε ο 38χρονος

Την Πέμπτη (4/4) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της 28χρονης Κυριακής την οποία δολοφόνησε τη Δευτέρα το βράδυ, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο 39χρονος άνδρας με τον οποίο είχε παλιότερα σχέση. Πολλά είναι τα ερωτήματα για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την υπόθεση οι αστυνομικοί.

Βίντεο-ντοκουμέντο, λίγο πριν το έγκλημα, δείχνει τον δράστη να κινείται με το λευκό μηχανάκι του περιμετρικά του σπιτιού της γυναίκας και στη συνέχεια να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το Αστυνομικό Τμήμα. Με βίαιο παρελθόν ο 39χρονος για σωματικές βλάβες, εξύβριση και κατοχή ναρκωτικών. «Θέλω να πάω σε ψυχιατρείο», ήταν τα πρώτα -και μοναδικά- λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ , η άτυχη 28χρονη φαίνεται ότι ζούσε σε μία άκρως κακοποιητική σχέση με τον φερόμενο ως δράστη αυτής της δολοφονίας. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤNews Νίκος Κοντορούσης η Κική το χρονικό διάστημα πάνω κάτω που που είχε καταγγείλει τον 38χρονο για βιασμό και γενικά για κακοποιητική συμπεριφορά, είχε μείνει έγκυος από τον φερόμενο ως δράστη και μάλιστα είχε αποβάλλει καθώς ο τότε σύντροφός της φέρεται να την χτυπούσε κάτι που όπως ανέφερε νωρίτερα ο πατέρας της κοπέλας είχε αποκρύψει από την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Κικής που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του ΕΡΤΝews, αύριο το μεσημέρι θα οδηγήσει την κόρη του στην τελευταία της κατοικίας είπε σχετικά: «Είχε μείνει έγκυος πριν από περίπου 2-3 χρόνια. Μας το είχε ανακοινώσει, είχαν μιλήσει με αυτόν και υποτίθεται ότι το ήθελε. Αλλά στο τέλος μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Δεν μου είπαν ότι τη χτύπησε. Τη χτυπούσε συνέχεια αυτός. Και μετά κατάλαβα ότι την είχε χτυπήσει και έχασε το παιδί. Για να μην μας πει τι είχε γίνει μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Για να αποφύγει να μας στενοχωρήσει το πήρε πάνω της»