Άγιοι Ανάργυροι: Μαρτυρία για τον δολοφόνο: «Σταματούσε, κοιτούσε την πόρτα της κοπέλας κι έφευγε»

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, γείτονας της 28χρονης ανέφερε στο DEBATER πως ήταν ήσυχη όποτε την έβλεπα. πέρναγε συνέχεια με το κεφαλάκι της σκυφτό κάτω. Φαινόταν καλός άνθρωπος, δεν έδειχνε κάτι, ότι φοβάται. Είχα ακούσει ότι δούλευε σε σπίτια. Προτού να γίνει αυτό το συμβάν είχε έρθει με ένα παλικάρι».

«Τον δολοφόνο τον είδα μια, δύο φορές με ένα άσπρο σκουτεράκι. Γύρω στις 12:00 το πρωί ερχόταν πάντα. Η κοπέλα αυτή δεν έβγαινε ποτέ έξω, μόνο όταν πήγαινε στη δουλειά και γύριζε. Συνήθως τα απογεύματα πιο πολύ. Πέρναγε αλλά που να ξέρεις ο κάθε ένας τι καπνό φουμάρει, δεν μπορεί να το ξέρεις», συνέχισε ο γείτονας της Κυριακής.

Στη συνέχεια, ο γείτονας ανέφερε στο DEBATER: «Δεν τους είδα ποτέ να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν τους είχα δει τουλάχιστον εγώ. Κοιτάξτε να δείτε, προφανώς αυτό το συμβάν που είχε γίνει εκεί πέρα, μας έδειχνε ότι την παρακολουθούσε την κοπέλα τελικά. Σταματούσε, κοιτούσε την πόρτα της κοπέλας αρκετές φορές, καθόταν λίγο και έφευγε. Ήταν σκεπτικός πάντα».

«Σαν πατέρας έτσι και μου είχε πει κάτι η κόρη μου, δεν ξέρω πως θα φερνόμουνα. Έχω μεγάλη αδυναμία στα παιδιά μου και δεν μπορώ να αντέξω, να μου εκμεταλλεύονται τα παιδιά μου. Δυστυχώς η αστυνομία δεν είναι επαρκής. Να μην πω και καθόλου», κατέληξε ο γείτονας της 28χρονης.