Άγιοι Ανάργυροι: Ο δράστης παρακολουθεί την 28χρονη πριν τη δολοφονία της – Βίντεο ντοκουμέντο

Ένας άντρας, ηλικίας 39 ετών, παρακολουθούσε στενά την 28χρονη Κυριακή από το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου πριν πάει στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και καταθέσει ότι κινδυνεύει από τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα τα τελευταία δύο 24ωρα πριν της αφαιρέσει τη ζωή. Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο 39χρονος στις 21:12 και στις 21:18 παρακολουθούσε την 28χρονη η οποία επέστρεφε σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους.

Η Κυριακή έμενα σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αφού είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον 39χρονο δολοφόνο της. Το σπίτι της ήταν μόλις 3 λεπτά από το Αστυνομικό Τμήμα. Στις 22:10 πήγε στην Αστυνομία να πει ότι κινδυνεύει από τον 39χρονο.

Καθώς έφευγε από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων είδε τον πρώην σύντροφό της και κάλεσε το 100. Όμως ήταν ήδη αργά. Ο 39χρονος με πέντε μαχαιριές την οδήγησε στον θάνατο και μετά αυτομαχαιρώθηκε.

Ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν».