Άγιοι Ανάργυροι: Οι πρώτες μέρες του 39χρονου – Πώς συμπεριφέρεται και τι λέει

Στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε σήμερα (15/4) ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας, την οποία σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε εκεί από το Τζάνειο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο. Στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρίσκεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, προκειμένου να βρίσκεται υπό συνεχή επιτήρηση.

Όπως επισήμανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με το νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητάς, πως ο δράστης βρίσκεται ακριβώς στην ευθεία του φρουρού, την ώρα που δράστης έβγαζε το μαχαίρι.

Σχετικά με τις καταθέσεις, είπε πως αναμένεται η κατάθεση της μητέρας της 29χρονης ενώ ο πατέρας της έχει καταθέσει στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Την ίδια, ώρα το Εσωτερικών Υποθέσεων κάνουν έρευνα, προκειμένου να τεκμηριώσουν τα λάθη που έγιναν.

Σε σχέση με τον δράστη, είπε πως έχει γίνει μία αρχική πραγματογνωμοσύνη, η οποία έδειξε πως είχε προβλήματα και πλέον ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή. Επίσης, δείχνει τη λάθος διαχείριση που έγινε κατά την αρχική σύλληψή του στον Κορυδαλλό.

Προαυλίζεται και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση ενώ τον έχει επισκεφτεί μια συγγενής του. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του λένε πως ακόμα δεν έχει επίγνωση του τι έχει συμβεί ενώ συνεχίζει να μιλά σε Ενεστώτα όταν αναφέρεται στην Κυριακή.