Άγιοι Ανάργυροι: Τα δραμάτικα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία της 28χρονης

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύζυγό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της Δευτέρας 1ης Απριλίου.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει από το Τμήμα και ενώ μιλούσε με το 100 δέχθηκε ξαφνικά τη δολοφονική επίθεση από τον 39χρονο ο οποίος τη μαχαίρωσε πέντε φορές, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Ουρλιάζοντας ανέφερε στην τηλεφωνήτρια πως ο άνδρας είναι μπροστά της. Δεν πρόλαβε να συνεχίσει καθώς της όρμηξε ο 39χρονο, με την τηλεφωνήτρια του «100» να ακούσει στη γραμμή τα όσα συνέβαιναν!

Η αστυνομικός στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων που ήταν υπεύθυνη υπηρεσίας το μοιραίο βράδυ κλώτσησε το μαχαίρι από τα χέρια του δράστη, ενώ «κλειδί» στην υπόθεση αποτελεί και η κατάθεση του φίλου του θύματος, ο οποίος είδε με τα μάτια του τα όσα τραγικά συνέβησαν.

«Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα με την Κυριακή. Ήθελε να κάνει μήνυση. Όταν μπήκε στο γραφείο που ζήτησε να μείνω απ έξω. Όταν βγήκε από το γραφείο μου είπε “Όχι δε φοβάμαι κανέναν , δεν θα κάνω μήνυση , θα πάρω το 100 “»,κατέθεσε ο φίλος της 28χρονης στις Αρχές.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Σε δευτερόλεπτα η Κυριακή έπεσε κάτω και άρχισα να φωνάζω, όταν ξαφνικά είδα και αυτόν να πέφτει κάτω και έναν αστυνομικό και έναν αστυνομικό δίπλα μου να κλωτσάει το χέρι που κρατούσε το μαχαίρι», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να εντοπίσουν τυχόν παραλείψεις και λάθη στον χειρισμό της υπόθεσης με την άτυχη 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους.