Άγιοι Ανάργυροι: Θεία 39χρονου δράστη: «Είμαστε συντετριμμένοι, να τιμωρηθούν και όλοι οι υπόλοιποι»

«Κανείς δεν έκανε κάτι να το αποτρέψει. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως και η ζωή της οικογένειας της Κικής έτσι και η δική μας δεν είναι η ίδια. Σαφέστατα κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο είμαστε συντετριμμένοι με ότι έχει γίνει. Θα ήθελα να κάνω μια αγκαλιά τη μητέρα της Κικής, εκείνη που δεν θα μπορέσει να δώσει στην Κική»

«Θα είναι κρίμα να βγαίνει μια πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Μπορώ να καταλάβω τους λόγους. Ένας λόγος που δεν μιλάμε είναι από σεβασμό στην Κική που την αγαπούσαμε. Βγαίνουν μισές πληροφορίες. Δεν είναι έτσι αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω κάτι παραπάνω, για το αν την παρακολουθούσε ή αν πήγαινε στο σπίτι της. Η Κική ήταν όντως έγκυος και με δική της απόφαση έκανε την άμβλωση. Καλώς έπραξε γιατί δεν λειτουργούσε σωστά. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλε λόγω ξυλοδαρμού, ήταν λόγο υγείας. Βρισκόταν ο ίδιος εκεί και σπάραζε.»

«Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ τη ζωή του δεν θα την ήθελα. Έχει ζωή πιστεύετε; Είναι στη ζωή και; Ζήτησε να δει τη μητέρα του, που έχει να τη δει από το βράδυ πριν τη δολοφονία. Ο κ. Γιαννάκος έλεγε ότι μπορεί να τον επισκεφθεί. Η μητέρα του χτυπιόταν να τον δει ένα λεπτό και δεν την αφήσανε να περάσει ούτε την πόρτα του νοσοκομείου».