Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την γυναικοκτονία

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το OPEN, μόλις η 28χρονη έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, είδε τον 39χρονο. Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και ουρλιάζοντας ανέφερε στην τηλεφωνήτρια πως ο άνδρας είναι μπροστά της. Δεν πρόλαβε να συνεχίσει καθώς δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου ο οποίος την κατακρεούργησε, με την τηλεφωνήτρια του «100» να ακούσει στη γραμμή τα όσα συνέβαιναν!

Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος.




Καλλιακμάνης: «Δεν την αφήνεις να φύγει από το Α.Τ.»

«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το καρτέρι θανάτου στους Αγίους Αναργύρους όπου 39χρονος σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του.

ΕΔΕ έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν παραλείψεις από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αναργύρων. Σύμφωνα με το OPEN, η κοπέλα την ώρα που έφυγε από το τμήμα κάλεσε το 100 φωνάζοντας και εκείνη την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε για τα βράδια ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.