Άγιοι Θεόδωροι: Αυτοί είναι οι δράστες που παρέσυραν και σκότωσαν την ηλικιωμένη (pic)

Μία νέα φωτογραφία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από το ασημί αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής προέκυψε ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος, καθώς υπέστη κάταγμα στον αυχένα από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από το Σάββατο όταν και συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό. Οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά σε Κόρινθο και Μέγαρα, ενώ συνέδραμε και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που “χτένισε” από αέρος την ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, οι έμπειροι άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου που ερευνούν την υπόθεση, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες δεν ήταν από την περιοχή της Κορινθίας αλλά από την Δυτική Αττική. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των κακοποιών.

Το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το αυτοκίνητο, απασχολεί τους αρμόδιους αξιωματικούς, οι οποίοι ερευνούν και το ενδεχόμενο να μην είναι κλεμμένο, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου. Σημειώνεται ότι στις αναζητήσεις συμμετείχε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου αλλά από το Σάββατο, μετέβη στην Κόρινθο και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με σκοπό να εξιχνιαστεί το ταχύτερο δυνατόν η υπόθεση και να συλληφθούν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα διαπράχθηκε έξω από το εξοχικό σπίτι της 73χρονης, όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγο της και τον γιο της, για να δουν αν είχε γίνει καμιά ζημιά από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο συνοδηγός που βγήκε από το αυτοκίνητο, ήταν πολύ μελαχρινός, εύσωμος και περίπου 30-35 ετών.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από αρκετούς μάρτυρες, ενώ αναζητούν και οπτικό υλικό που πιθανόν υπάρχει από κάμερες.

Αυτοί είναι οι δράστες που αναζητά η αστυνομία: