Άγρια δολοφονία 16χρονης: Την χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και την εγκατέλειψε σε εργοτάξιο

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Κύπρου τις εξελίξεις αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ που διαπράχθηκε στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Η σορός της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Long Beach, ενώ από την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της επήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που προκλήθηκε από βαρύ αντικείμενο.

Ο 21χρονος ύποπτος για το φρικτό έγκλημα είχε περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές και είχε μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό, όπου περιέγραψε στα μέλη πως σκότωσε τη νεαρή.

Δικαστήριο του ψευδοκράτους είχε διατάξει χθες την κράτηση του για μια ημέρα, μέχρι την διενέργεια της νεκροτομής στη σορό της 16χρονης και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί σε νέα διαδικασία για ανανέωση του διατάγματος.

Kατά τη διαδικασία, αστυνομικός ανέφερε ότι – σύμφωνα με τις έρευνες – ο δράστης χτύπησε το θύμα πέντε φορές με σφυρί στο κεφάλι και άλλες δύο φορές στο λαιμό με σιδερένιο σωλήνα.

Η νεαρή τάφηκε ήδη μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους και οδύνης στο νεκροταφείο της Αμμοχώστου, στην παρουσία του κατοχικού ηγέτη Ερσιν Τατάρ και άλλων αξιωματούχων.

-Ad-