Άγρια δολοφονία 35χρονης στην Κύπρο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 35χρονης Ουκρανής στη Λεμεσό από 25χρονο Τούρκο, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Κύπρου.

Η 35χρονη βρέθηκε στο διαμέρισμά της δεμένη καλώδιο, φιμωμένη με πετσέτα, ημίγυμνη και με τραύμα στο πρόσωπο. Επίσης, είχε γύρω από το λαιμό της πλαστικό σχοινί και ύφασμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, ο διαχειριστής διαμερισμάτων μαζί με τη φίλη του θύματος, την αναζήτησαν 35χρονη η οποία διέμενε τις τελευταίες μέρες στο συγκρότημα διαμερισμάτων. Το θύμα δεν ανταποκρινόταν και ως εκ τούτου άνοιξαν το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε η 35χρονη νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου της.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη. Μάλιστα, έχουν βάλει οδοφράγματα για να αποκλείσουν πιθανή διαφυγή του Τούρκου υπόπτου στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την αυτοψία των ιατροδικαστών στο σημείο, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό. Ωστόσο, αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Το «ραντεβού του θανάτου»

Η 35χρονη και ο 25χρονος καταζητούμενος φερόμενος δράστης, είχαν κανονίσει ραντεβού γύρω στις 20:00, αφού η πρώτη παρείχε διάφορες υπηρεσίες με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

Μάλιστα, για το ραντεβού ήταν ενήμερη και η φίλη του θύματος, σύμφωνα με το Philenews. Η τελευταία φαίνεται να ανησύχησε καθώς η φίλη της γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις της.

Κάλεσε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας προκειμένου να ελέγξει αν ήταν στο διαμέρισμα και στη συνέχεια πήγε μαζί του να την ψάξει.

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (6/5) έκαναν τη φρικιαστική ανακάλυψη.

Την εντόπισε ο διαχειριστής

Σύμφωνα με το Philenews, γύρω στις 00:50 τα ξημερώματα της Κυριακής ο διαχειριστής διαμερισμάτων στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας, εντόπισε αναίσθητη εντός του διαμερίσματος της, την 35χρονη από την Ουκρανία, μετά από τηλεφώνημα της φίλης της που την έψαχνε. Η εν λόγω γυναίκα βρισκόταν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας υπό το καθεστώς συμπληρωματικής προστασίας.

Το θύμα εντοπίστηκε δεμένο με πλαστικά δεματικά καλωδίου και φιμωμένη, ενώ έφερε τραύμα στο πρόσωπο. Άμεσα, ο διαχειριστής των διαμερισμάτων ενημέρωσε την Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στη σκηνή της άγριας δολοφονίας. Στο μέρος έφτασε και ασθενοφόρο. Μέλη του πληρώματος εξέτασαν την 35χρονη και διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και την επισκέφτηκαν, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Γιαννάκης Γεωργίου, ο αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών. Στη σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Μαρτυρικός θάνατος για την 35χρονη

Από τις επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το θύμα ήταν δεμένο στα χέρια με πλαστικό δεματικό καλωδίων. Επίσης, έφερε πλαστικό δεματικό και ύφασμα γύρω από τον λαιμό της. Η 35χρονη ήταν φιμωμένη με πετσέτα στο στόμα και έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος της όπως και κάταγμα ρινικού οστού.

Για τον δράστη που καταζητείται υπήρξε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σημειώνεται ότι ο Τούρκος ήταν στην Κύπρο υπό το καθεστώς του αίτησης ασύλου.

Σε σχέση με τον χρόνο διάπραξης της στυγερής δολοφονίας, ο κ. Κυριάκου ανέφερε πως αυτός προσδιορίζεται σύμφωνα και με τους ιατροδικαστές, 4 με 7 ώρες πριν την αυτοψία στη σκηνή.

Σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να διενεργηθεί η νεκροτομή της σορού της 35χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Παπέττα και Ορθοδόξου.

Η σκηνή του εγκλήματος παραμένει αποκλεισμένη, καθώς αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες.

Πηγή/φωτογραφία: alphanews.live