Άγρια δολοφονία: Ψάχνουν για τα οστά της Τάνιας Χαριτοπούλου

Εικοσιδύο χρόνια από τη δολοφονία της Τάνιας Χαριτοπούλου από τον σύντροφό της Σ. Κ., η φρίκη που αποκάλυψε το «Τούνελ» και πάγωσε το Πανελλήνιο, αναβιώνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά μετά από εντολή εισαγγελέα. Αφορμή στάθηκαν νέα στοιχεία που αφορούν στον εντοπισμό των οστών της άτυχης 27χρονης μητέρας. Στο χορό των ερευνών μπήκαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Τούνελ», ο Σ.Κ που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, φέρεται να ομολόγησε στην ίδια του την κόρη ότι σκότωσε τη μητέρα της τη νύχτα της 22ας Αυγούστου του 1998 στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά, τύλιξε το πτώμα σε χαλί και το έθαψε σε ένα ερημικό σημείο της Πολίχνης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του φονικού. Στην ταφή ισχυρίστηκε ότι τον βοήθησε γνωστό του πρόσωπο που κατονόμασε και αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του που στην ηλικία των τριών περίπου χρόνων έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της, απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και κατέθεσε όλα όσα της είπε ο Σ.Κ. Πριν λίγες ημέρες ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που όπως ισχυρίστηκε, έθαψε το πτώμα της 27χρονης Τάνιας. Έσκαψαν στον ίδιο χώρο και σε άλλα κοντινά σημεία αλλά δεν βρέθηκαν τα οστά της Χαριτοπούλου.

Να σημειωθεί ότι ο Σ.Κ από την πρώτη στιγμή αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή τόσο στην δολοφονία της Τάνιας όσο και της προηγούμενης συντρόφου του Νικόλ Κιρχνερ στην Ελβετία το 1993. Και για τις δύο δολοφονίες είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Η φερόμενη ως ομολογία του δεν έχει νομικές επιπτώσεις καθώς το έγκλημα έχει παραγραφεί.

Το «Τούνελ» επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Σ.Κ Γιάννη Νισύριο, που επιβεβαίωσε τις νέες έρευνες που γίνονται για να βρεθεί ό,τι απέμεινε από την Χαριτοπούλου. Όπως είπε στην εκπομπή, ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε μετά από αίτημα της κόρης του θύματος και η έρευνα τελεί υπό την εποπτεία του εισαγγελέα.

Πηγή: anikolouli.gr