Άγρια επίθεση: Χτύπησαν με γκλοπ 52χρονο εστιάτορα επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/05), στο Αγρίνιο, όταν παρέα τριών Ρομά, υπό την επήρεια μέθης, εισήλθαν σε κατάστημα εστίασης και ξυλοκόπησαν 52χρονο εστιάτορα επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tempo24.news, όλα ξεκίνησαν όταν ένας εξ αυτών παραπονέθηκε σχετικά με το φαγητό που τους προσφέρθηκε και άρχισε να γίνεται επιθετικός. Όταν επαγγελματίας θέλησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος, δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι απο δεύτερο άτομο της παρέας, που χρησιμοποίησε γκλοπ.

Ο 52χρονος, αιμόφυρτος, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. Το γκλοπ που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση κατασχέθηκε απο τους αστυνομικούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών, που έχουν μηνυθεί από το θύμα.

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περι όπλων.

Το αιματηρό επεισόδιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Παναιτώλιο, με τους κατοίκους να εκφράζουν την οργή τους για την παραβατική συμπεριφορά συγκεκριμένων Ρομά της περιοχής, όπως μεταδίδει το tempo24.news