Άγρια επίθεση σε νοσηλεύτρια: Την άρπαξε από το λαιμό

Νέα επίθεση σε βάρος του προσωπικού σημειώθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο του Πύργου.

Συνοδός ασθενούς που είχε λάβει εξιτήριο για να φύγει από την Παθολογική κλινική, ξεπέρασε τα όρια και άρπαξε από το λαιμό νοσηλεύτρια.

Για τη νέα αυτή επίθεση ενημερώθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου που θα κινηθεί νομικά κατά του δράστη. Όπως ανέφερε ο κ. Διαμαντόπουλος αναμένει σήμερα την αναφορά της νοσηλεύτριας με την πλήρη περιγραφή του περιστατικού, προκειμένου το νομικό τμήμα του νοσοκομείου να υποβάλει μήνυση κατά του συνοδού.

Ο ηλικιωμένος συνοδός βρισκόταν στην Παθολογική με νοσηλευόμενη τη σύζυγό του. Ενώ είχε προχωρήσει η διαδικασία για το εξιτήριο, ανέμενε το προσωπικό να ετοιμάσει την γυναίκα (αφαίρεση «πεταλούδας», ορών, κλπ) για να φύγουν. Στην καθυστέρηση αυτή έχασε την ψυχραιμία του και πήγε να διαμαρτυρηθεί, λέγοντας πως το προσωπικό χρονοτριβεί για άσχετους με την εργασία του λόγους και δεν εξυπηρετεί τους ασθενής.

Μια νοσηλεύτρια πήγε να ετοιμάσει την ασθενή για το εξιτήριο και μια άλλη επικοινωνούσε για άλλο λόγο με γιατρό τηλεφωνικά. Ο ηλικιωμένος συνοδός της ζήτησε το λόγο, οι τόνοι ανέβηκαν, λογομάχησαν και ο συνοδός σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα άρπαξε τη νοσηλεύτρια από το λαιμό.

Εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και το προσωπικό φύλαξης αλλά και η Αστυνομία στο χώρο για να παρέμβουν. Ο συνοδός έφυγε στη συνέχεια μαζί με τη σύζυγό του, προτού φτάσει η Αστυνομία, ενώ σε κατάσταση σοκ η νοσηλεύτρια προσπαθούσε να συνέλθει από την επίθεση.

Πηγή: ilialive.gr