Άγριο φονικό στο κέντρο της Αθήνας: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – Οι πρώτες εκτιμήσεις (video)

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η αιματηρή συμπλοκή στη Μνενάνδρου, φαίνεται να έγινε για την κυριαρχία στην περιοχή αλλά και για να κριθεί ποια ομάδα θα έπαιρνε τα κρίσιμα πόστα για την πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστεί σοβαρά ακόμη ένα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ακόμη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εμπλεκόμενοι φέρεται να κρατούσαν και μαχαίρια.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο είναι πως οι ομάδες που ενεπλάκησαν ήρθαν πλήρως προετοιμασμένες στο σημείο.

Ήταν οπλισμένες και – αδιαφορώντας για το ότι ήταν μόλις 12:00 το μεσημέρι – αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για προσαγωγές, ενώ το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας θα αναλάνει την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι μαρτυρίες για το άγριο περιστατικό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι αν δεν τους δώσει χρήματα θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

-Ad-