Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια: Δύο προτάσεις γάμου και δύο χωρισμοί

Μπορεί αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παρακολουθούν τις «Άγριες Μέλισσες» να έχει εστιαστεί στην απόδραση της Ελένης και στην επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι, αλλά σε λίγο τα ερωτικά αδιέξοδα θα τραβήξουν την προσοχή μας.

Στο προχθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Κωνσταντή να αρραβωνιάζεται την αγαπημένη του Δόμνα. Ο γάμος είναι προ των πυλών.

Όλοι στην οικία των Σεβαστών πιστεύουν ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να αφήσουν στην άκρη τις κόντρες και να χαρούν. Η χαρά τους όμως δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Κωνσταντής θα φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. Τελικά δεν θα παντρευτεί τη Δόμνα, παρόλο που η Μυρσίνη βρίσκει στο πρόσωπό της τη νύφη που πάντα ήθελε.

Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη ενδίδει στο φλερτ του Γραμματικού και αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία. Πολύ σύντομα ο εισαγγελέας θα κερδίσει μία θέση στην καρδιά της. Και θα τη φέρει σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, που έχει τις αντιρρήσεις της.

Ο Γραμματικός θα προτείνει στην Πηνελόπη να παντρευτούν και να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από το σπίτι των Σεβαστών. Αλλά και αυτός ο έρωτας στις «Άγριες Μέλισσες» δεν θα έχει αίσια κατάληξη, γιατί ο Μελέτης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Πηγή: znews.gr