Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο κούκλος ηθοποιός που σκοτώθηκε (pics)

Άγριες Μέλισσες: Χθες έκανε πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Άγριες Μέλισσες: Η νέα σειρά σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, υπόσχεται να μεταφέρει τους τηλεθεατές στον Θεσσαλικό Κάμπο και στο 1958, όπου δύο οικογένειες ενώθηκαν με τα δεσμά ενός καταναγκαστικού γάμου, ενός βιασμού και μίας δολοφονίας.

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Οι Άγριες Μέλισσες, η νέα σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τις απίστευτα εγκωμιαστικές κριτικές των τηλεθεατών.

Η υπερπαραγωγή των 6 εκατ. ευρώ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, απέναντι σε δύσκολο ανταγωνισμό με το δεύτερο επεισόδιο του The Voice, και το Twitter ήταν εκεί για να κάνει την πρώτη αποτίμηση για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ιδιαίτερη μνεία έγινε μάλιστα για την εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου αλλά και του Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο με τους τηλεθεατές να εκφράζουν την απογοήτευσή τους.