Άγριες Μέλισσες: Σοκάρει η backstage φωτογραφία του τραυματισμένου Μελέτη

Ο Μιλτιάδης, που για άλλη μία φορά βλέπει να σέρνουν το όνομα του νεκρού παιδιού του στη λάσπη σοκάρεται και παίρνει μια απόφαση.

Έχει πάνω του ένα όπλο αποφασισμένος να καθαρίσει μια και καλή το όνομα του νεκρού παιδιού του. Πάει έξω από το σπίτι του Δούκα, ο οποίος εκείνη την ώρα φεύγει με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Όλοι σοκάρονται.

«Μιλτιάδη, άσε κάτω το όπλο, δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εσένα», του λέει ο Κωνσταντής, ενώ ο Δούκας του μιλάει ειρωνικά: «θα με σκοτώσεις; Κάνε το! Μια ζωή ένας δειλός ήσουν! Τι περιμένεις;» τον προκαλεί και ο Μιλτιάδης του απαντάει: «Σε είχα προειδοποιήσει να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Γιάννο μου. Είμαι σίγουρος ότι εσείς τον σκοτώσατε, ο γιος μου δεν ήταν δολοφόνος», λέει και πατάει τη σκανδάλη.

Σοκάρει η backstage φωτογραφία του βαριά τραυματισμένου Μελέτη

Η στιγμή που ο Μελέτης σωριάζεται στο έδαφος με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο ματωμένο σοκάρει τους πρωταγωνιστές Κωνσταντή, Δούκα αλλά και το θύτη Μιλτιάδη!

Ο συνεργάτης της σειράς Φοίβος Πετρόπουλος δημοσίευσε μια φοβερή backstage φωτογραφία με κοντινό πλάνο στο πρόσωπο του τραυματισμένου Μελέτη, που ο θεατής δεν πρόλαβε να δει καλά καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους του επεισοδίου.

https://www.instagram.com/p/CF-a1igFS4C/?utm_source=ig_embed