Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το φρικτό τέλος του Μιλτιάδη

Το τέλος του Μιλτιάδη θα παρακολουθήσουμε λίγο πριν ρίξει αυλαία ο δεύτερος κύκλος της σειράς αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Γάλλος, δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν.

Το τέλος του Σεβαστού δεν θα είναι έτσι όπως θα το περιμέναμε μετά την απόφασή του να παντρευτεί με τη Βιολέτα. Το μένος του για τον Δούκα και η «δίψα» του για εκδίκηση που ο γιος του, Γιάννος έφυγε τόσο άδικα, θα τον οδηγήσει σε τρελές σκέψεις.

Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι μετά την πρώτη του μεγάλη κρίση που τον είχε οδηγήσει στο ψυχιατρείο, έχει κόψει την φαρμακευτική του αγωγή. Συνέπεια αυτού οι παράτολμες κινήσεις του.

Ο Μιλτιάδης δείχνει να έχει ξεφύγει και έχει ξεσπάσματα με άσχημες συμπεριφορές. Συγκεκριμένα θα γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς με τον Λάμπρο. Ο γιος του, του λέει να ξεκινήσει την φαρμακευτική του αγωγή ώστε να είναι ήρεμος αλλιώς θα πάρει μια σκληρή απόφαση. Θα τον στείλει και πάλι στο ψυχιατρείο.

Ο Μιλτιάδης όμως δεν παίρνει χαμπάρι. θα δούμε να γίνεται ένα μεγάλο και απρόβλεπτο επεισόδιο με τη χωροφυλακή και ναι, ο Μιλτιάδης οδηγείται και πάλι στο ψυχιατρείο.

Όσο για τη Βιολέτα; Η Βιολέτα είναι αντίθετη με αυτή την ενέργεια, ωστόσο βαθιά μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το καλύτερο για τον άνθρωπό της αφού έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.