«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Δραματικές οι εξελίξεις στη ζωή της Δρόσως

Μόνο ευχάριστες δεν θα είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Δρόσως.

Η τελευταία από τις αδελφές Σταμίρη έφυγε πριν από έξι χρόνια από το Διαφάνι και πήγε στην Αθήνα για να γίνει τραγουδίστρια. Εκεί, για κακή της τύχη, έπεσε πάνω στον Τάκη (Αργύρης Πανταζάρας), ο οποίος της έταξε ότι θα την κάνει μεγάλη και τρανή, γιατί έχει γνωστούς σε δισκογραφική εταιρεία που θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο της.

Αντ’ αυτού -όπως ήδη έχουμε δει- τη συστήνει σε ένα καταγώγιο της Τρούμπας, όπου όταν τελειώνει το πρόγραμμά της κάνει κονσομασιόν με τους πελάτες. Εκεί, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, συνάντησε τον Φίλιππο (Ιωάννης Ασκαρόγλου), ο οποίος θα την ερωτευτεί και θα την πολιορκήσει.

Η μαντάμ Κούλα (Ναταλία Τσαλίκη) που διευθύνει το club «Χαβάη», στο οποίο τραγουδάει η Δρόσω, θα την παρακινήσει να ενδώσει στο φλερτ του Φίλιππου, να φύγει από την Τρούμπα και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή.

Η Δρόσω θέλει πολύ να κάνει ένα restart στη ζωή της, αλλά δυστυχώς ο Τάκης δεν θα της το επιτρέψει. Με το πρόσχημα ότι οι φίλοι του θα τη βοηθήσουν να γίνει ένα μεγάλο αστέρι στον χώρο του πενταγράμμου θα προσπαθήσει να την κρατήσει κοντά του.

Όταν ο Τάκης θα καταλάβει ότι ο Φίλιππος διεκδικεί την «προστατευόμενή» του, θα βγάλει όλη του τη ζήλια και την κακία πάνω στη Δρόσω. Βλέποντας ότι χάνει την «κότα με τα χρυσά αβγά»- μιας και η Δρόσω είναι αυτή που φέρνει τα χρήματα στο σπίτι, θα τη διώξει.
Η Δρόσω που δεν έχει κρατήσει ούτε δεκάρα από τα χρήματα που έβγαζε στο club «Χαβάη» θα πέσει ακόμη πιο χαμηλά, προκειμένου να ζήσει. Θα αναγκαστεί λοιπόν να βγει στο πεζοδρόμιο, αφού δεν έχει κανένα στην Αθήνα για να τη βοηθήσει.

Πηγή: znews.gr