Άγριες Μέλισσες: Spoiler βόμβα! Ο Βόσκαρης πριν πεθάνει αποκαλύπτει…

Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν προς το τέλος τους και όπως έγινε γνωστό 3 χαρακτήρες θα πεθάνουν μέχρι τις 4 Ιουνίου. Αυτοί είναι ο Μιλτιάδης Σεβαστός, (Γιώργος Γάλλος), ο Αλέξης Γραμματικός (Σπύρος Σταμούλης) και ο Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης).

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και σου αποκαλύπτει σήμερα το TLIFE, είναι η Μάνος Βόσκαρης η πράξη εκδίκησης που θα κάνει εναντίον του Δούκα Σεβαστού. Ο Μάνος Βόσκαρης μετά το τρόπο που του φέρθηκε ο Δούκας αποφασίζει να αποκαλύψει το φριχτό μυστικό που γνωρίζει και που εμείς μάθαμε όσο προχωρούσαν τα επεισόδια της σειράς.

Ο Μάνος Βόσκαρης που μετά από μια επίθεση που θα δεχθεί μέσα στη φυλακή, θα δώσει τέλος στη ζωή του – για να υπάρχει σασπένς δεν θα σου αποκαλύψουμε τον τρόπο που θα πεθάνει – φωνάζοντας τη λέξη “Μάνα”. Όπως έχουμε δει ο Βόσκαρης σκοτώνει ο ίδιος τη μητέρα του μέσα στο νοσοκομείο… Πριν όμως αυτοκτονήσει θα κάνει την αποκάλυψη βόμβα στην Ελένη Σταμίρη. Θα της πει ότι ο Δούκας είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Γιώργη Σταμίρη. Ότι αυτός ήταν που έβαλε τον γιο του Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα των τριών κοριτσιών.. Βέβαια ότι οι αδελφές Σταμίρη έβαφαν με αίμα τα χέρια τους σκοτώνοντας τον Σέργιο την πρώτη νύχτα του γάμου τους δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν τι είχε κάνει εκείνος στον πατέρα τους!

Η Ελένη σοκαρισμένη θα πάει στον Προύσαλη να πει το μεγάλο μυστικό και μετά θα επακολουθήσει άλλη μια μεγάλη ταραχή στο Διαφάνι, αφού ο Βόσκαρης δεν θα ζει πια για να καταθέσει όσα αποκάλυψε στη Λενιώ.

Στα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχαμε δει τον Γιώργη Σταμίρη να πεθαίνει ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι αφού για μια ακόμα φορά είχε βάλει το χέρι του ο Δούκας…

Πηγή: tlife

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025