Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο μητροκτόνος – Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι έκανε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης που σκότωσε τη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Αγρίνιο την Τρίτη (30.11.2021) και συνελήφθη λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο μητροκτόνος του Αγρινίου στην απολογία του είπε ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό με τη μητέρα του και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και δεν έχει τη δυνατότητα να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Στην υπερασπιστική του γραμμή, συμπλήρωσε ότι η ψυχική του νόσος σε συνδυασμό με τη μη λήψη της φαρμακευτικής του αγωγής από τη στιγμή της πρόσφατης αποφυλάκισής του έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για όσα συνέβησαν.

Τελικά, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 35χρονου στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού. Δηλαδή, θα επιστρέψει εκεί από όπου αποφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη πάλι.

Το 2017 υπήρξε και η καταδικαστική του απόφαση για το βιασμό του 2013, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, μετά από αιτήματα της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της από τα ίδια του τα χέρια.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ζαχάροβα για Ζελένσκι: «Τραμπ και Τζει Ντι Βανς έδειξαν αυτοσυγκράτηση και δεν χαστούκισαν το σκουπίδι»
28 Φεβρουαρίου, 2025
Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός 70-92: Πέρασαν και από την Ιταλία και δεν χάνουν την πρώτη θέση της Euroleague οι Πειραιώτες
28 Φεβρουαρίου, 2025
Χρήστος Κούγιας: «Ο πατέρας μου ήταν πάντα μόνος του κόντρα σε όλα»
28 Φεβρουαρίου, 2025
Στάθης Καλύβας μετά τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν η χώρα μπει σε περίοδο χάους, το κόστος θα είναι τεράστιο
28 Φεβρουαρίου, 2025
Ντμίτρι Μεντβέντεφ για Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Το γουρούνι δέχθηκε ένα σωστό χαστούκι στο Οβάλ Γραφείο»
28 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 45 προσαγωγές μετά το τέλος της πορείας για τα Τέμπη
28 Φεβρουαρίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: Επιδείνωση της υγείας του με αναπνευστική κρίση – Βρογχόσπασμος και εμετός του προκάλεσε αναρρόφηση
28 Φεβρουαρίου, 2025
Ερντογάν: Ιστορικό βήμα και ευκαιρία η έκκληση Οτσαλάν για διάλυση του ΡΚΚ
28 Φεβρουαρίου, 2025
Πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του πατέρα του 17χρονου που άνοιξε πυρ έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κρήτη
28 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Ντόναλντ Τραμπ έδιωξε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Να επιστρέψει όταν είναι έτοιμος για ειρήνη»
28 Φεβρουαρίου, 2025