Άγριο έγκλημα: 6χρονη βιάστηκε και μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο λαιμό (pic)

Ένα εξάχρονο κορίτσι δολοφονήθηκε, αφού πρώτα βιάστηκε, σε μια επίθεση που συγκλόνισε τις προηγούμενες ημέρες μια μικρή επαρχιακή πόλη στη Νότια Αφρική.

Η μικρή Inathi Mhlahlo εξαφανίστηκε, όταν έφυγε από το σπίτι της για να αγοράσει γλυκά και πατατάκια από ένα τοπικό της κατάστημα στην πόλη Mdantsane. Η θεία του κοριτσιού είπε ότι η οικογένεια «άρχισε να πανικοβάλλεται και δεν ήξερε τι να κάνει», όταν αντιλήφθηκε πως είχε περάσει αρκετή χωρίς να δώσει σημεία ζωής, ενώ φίλοι και γείτονες ξεκίνησαν να αναζητούν απεγνωσμένα το άτυχο κορίτσι, ενισχύοντας τις προσπάθειές τους, όταν ο ιδιοκτήτης του τοπικού καταστήματος τους είπε ότι δεν το είχε δει καθόλου.

Πέντε ώρες μετά την αποχώρησή της απο το σπίτι, η οικογένεια έλαβε ένα μήνυμα που την ενημέρωνα πως η εξάχρονη είχε εντοπιστεί. «Όταν έλαβα το τηλεφώνημα, ήξερα ότι κάτι είχε συμβεί. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι συνέβη, αλλά ήξερα ότι το παιδί μου ήταν νεκρό» είπε η τραγική μητέρα.

Το σώμα του παιδιού βρέθηκε χωρίς εσώρουχα και με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου όμως διαστώθηκε ο θάνατός του.

«Δεν έχω απαντήσεις για το συμβάν. Η ζωή του μικρού μου κοριτσιού μου ήταν σύντομη και κόπηκε βίαια» συμπλήρωσε η μητέρα.

Οι τοπικοί αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, χωρίς να έχουν προχωρήσει ακόμα σε συλλήψεις.

-Ad-