Άγριο έγκλημα: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 69χρονου ξενοδόχου (εικόνες)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του 69χρονου επιχειρηματία – ξενοδόχου στη Σαντορίνη.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία -κινητή και ακίνητη-, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας 200 ευρώ που φέρεται να χρωστούσε στον φερόμενο δράστη, σύμφωνα με την ομολογία του.

Ο ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δωμάτιο κοντά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία, την περασμένη Παρασκευή. Για κάποιες μέρες ο θάνατός του αποτελούσε μυστήριο. Τελικά, οι αρχές που δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 20χρονου δράστη που είχε καταγραφεί από κάμερα να φεύγει από το ξενοδοχείο λίγο πριν την φωτιά.

Ο φερόμενος ως δράστης έπειτα από αρκετές ώρες ομολόγησε τη δολοφονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά το πρωί της Δευτέρας. Το σώμα του είναι ολοκληρωτικά απανθρακωμένο, με αποτέλεσμα οι ιατροδικαστές να μη μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου του, ούτε αν φέρει χτυπήματα από μαχαίρι ή όπλο εξαιτίας της άσχημης κατάστασης που βρίσκεται το σώμα. Οι ιατροδικαστές έλαβαν υλικό για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.

Δείτε το δράστη: