Άγριο έγκλημα στη Δάφνη: Η προφητική ανάρτηση – «Θα την σφάξει»

Αδιανόητο έγκλημα στη Δάφνη, όπου γυναίκα δολοφονήθηκε από το σύζυγό της.

Ένας 40χρονος δολοφόνησε το μεσημέρι την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο δράστης, που είναι Αλβανός, έσφαξε τη γυναίκα, επειδή την ζήλευε, όπως ισχυρίστηκε. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η προφητική ανάρτηση – «Θα την σφάξει»

Ένοικος της πολυκατοικίας με ανάρτησή της στο Facebook αποκαλύπτει ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό βίας κατά του θύματος στις 11 Ιουλίου, 19 μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή δολοφονία.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία σήμερα ανέβασε ξανά, σχολιάζοντας «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας που έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψει: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».