Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: Έτσι έγινε το μακελειό

Ακόμη ένα έγκλημα με όπλα συγκλονίζει την Κρήτη με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα που έπεσε νεκρός και έναν τραυματία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το μακελειό στην Κρήτη ξεκίνησε γύρω στις έξι το απόγευμα, όταν πυροβολισμοί διέκοψαν στην ηρεμία στην περιοχή Περάμπελα πάνω από το χωριό Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Ένας 42χρονος άνδρας για άγνωστους ακόμη λόγους πυροβόλησε δυο άτομα. Το 72χρονο πατέρα αλλά και τον 45χρονο γιο του. Ο πατέρας έπεσε νεκρός ενώ ο γιος έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλία.

Ο δράστης μετά το φονικό έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ειδοποιήθηκαν οι αρχές στην Κρήτη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Την ίδια ώρα το άψυχο σώμα του πατέρα του έμεινε στο σημείο του εγκλήματος και αναμένεται ιατροδικαστής για να κάνει την πρώτη αυτοψία.

Οι αρχές όπως αναφέρει το cretapost γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ παράλληλα ερευνούν κάθε σπιθαμή και παίρνουν καταθέσεις για να διαλευκάνουν τα αίτια του νέου εγκλήματος που συγκλονίζει την Κρήτη.

Πληροφορίες θέλουν τους άνδρες να είχαν διαφορές για κτηνοτροφικά θέματα.

Πηγή: cretapost